Over ons

Leidschendam-Voorburg is rijk aan attracties. Dit portaal brengt alle recreatieve en toeristische voorzieningen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk voor u in beeld. Het is het resultaat van de ondernemende samenwerking vanuit het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt. Wij nodigen u uit rond te kijken in het aanbod en vanuit uw eigen belangstelling, behoefte en budget een programma samen te stellen!

Dit portaal heeft als doel een impuls te geven aan ondernemerschap in de recreatieve en toeristische sector in Leidschendam-Voorburg, door het stimuleren van betere samenwerking. Dit is een van de actiepunten van het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt, een actief lokaal netwerk met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de gemeente.
Het Platform zet zich ten volle in voor een beter sociaaleconomisch klimaat in Leidschendam-Voorburg.

Beheer en Onderhoud

Voor beheer en onderhoud van het webportaal zijn de volgende bureaus verantwoordelijk:

Redactie

Sebastiaan Huis namens Rose Online Concepts doet er als redacteur in opdracht van het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt alles aan om de gegevens en verwijzingen op deze website actueel, volledig en juist te houden. Komt u informatie of verwijzingen tegen die verouderd of niet correct zijn, dan stelt hij uw feedback bijzonder op prijs. Voor de inhoud en het beleid van de websites van derden waar deze website naar verwijst, kunt u contact opnemen met de betreffende aanbieder.

Contactgegevens redactie:
Rose Online Concepts
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam
070 – 221 06 31
sebastiaan@eropuitinleidschendamvoorburg.nl

De fotografie op deze website is mede tot stand gekomen door MG Fotografie.